Barcelona haven
Zoek jouw stedentrip naar Barcelona
Goedkoop naar Barcelona - Barcelona.nl

Goedkoop naar Barcelona

Ga goedkoop naar Barcelona!

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten
Hotels en appartementen

Goedkoop naar Barcelona

Wil je graag goedkoop naar Barcelona? Bij GaSamen Stedentrips kun je goedkoop naar Barcelona. Goedkoop naar Barcelona kan bijna in ieder seizoen. Wees er op tijd bij om de beste deals goedkoop naar Barcelona te scoren. Een last minute Barcelona is ook vaak een goedkope optie. Combineer een hotel met een vliegreis Barcelona.

Een stedentrip goedkoop naar Barcelona zonder een bezoek aan de Sagrada Familia kan natuurlijk niet! De Sagrada Familia is het iconische beeld van Barcelona. Midden in de wijk Eixample staat de Sagrada Familia. Van donderdag tot en met zondag aanschouw je een spectaculaire show met licht en muziek bij de fonteinen van Montjuïc.

Je stedentrip goedkoop naar Barcelona gaat natuurlijk ook gepaard met wat Spaanse versnaperingen. Mercat de la Bouqueria zijn de overdekte markthallen van Barcelona. Je vindt hier veel kraampjes met groenten, fruit, bloemen, wijn en tapas. Dit moet je proeven tijdens een stedentrip natuurlijk. Tijdens een stedentrip goedkoop naar Barcelona flaneer je ook over Las Ramblas. Dit is de meest beroemde straat van Spanje. Shopliefhebbers kunnen hier naar hartenlust winkelen. Het is wel een dure straat, dus een stedentrip goedkoop naar Barcelona kan daardoor wel duurder worden.

Plaça de Reial ligt vlakbij Las Ramblas en is een bekend plein dat een bezoek waard is tijdens een stedentrip goedkoop naar Barcelona. Het plein is omringd door allerlei oude gebouwen met in het midden palmbomen en een mooie fontein. Plaça de Sant Felipe Neri is minder bekend, maar ook een bijzonder plein.

Eén van Barcelona’s meest populaire straten is Passeig de Gracia. Tijdens een stedentrip goedkoop naar Barcelona bewonder je ook Casa Batló en Casa Milà, dit zijn Gaudi’s kunstwerken. Loop daarna door naar Port Vell, dit is de prachtige haven van Barcelona. Bekijk de zonsondergang. Hier kun je mooie foto’s maken. Of je nu een lange stedentrip of weekend boekt, een stedentrip Barcelona is altijd een geslaagde trip!

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur