Hotel Paral-lel

Verschillende reismogelijkheden

vanaf25p.p.

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Gratis wifi
  • Prima service
  • Nabij metrostation

Hotel Paral-lel

Comfortabel hotel op loopafstand van het prachtige stadscentrum van Barcelona. Het hotel ligt op loopafstand van het strand, de Ramblas en Carrer de Blai waar zich leuke restaurantjes bevinden.

Ligging
Het hotel ligt op loopafstand van de stad, op ca. 5 minuten loopafstand van metrostation Paral-lel. Op ca. 20 minuten loopafstand van de levenidge Ramblas.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, gratis Wifi in het gehele hotel en ontbijtruimte.

Bijzonderheden
- Toeristenbelasting ca. € 0,75 per persoon per nacht (betaling ter plaatse).
- Parkeren in de buurt is mogelijk voor € 24 per 24 uur.
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

 

Een stedentrip naar Barcelona

Voor het maken van een stedentrip is Barcelona al jaren immens populair bij de Nederlandse vakantieganger, en dat is niet voor niets! Dwalend door het centrum van Barcelona ontdekt u tussen de vele statige gebouwen opeens een gevel die elke beschrijving tart: werk van architect Gaudi. Zijn onnavolgbare bouwweken zoals de nog steeds onvoltooide Sagrada Familia en de talrijke historische monumenten die de stad rijk zijn, maken Barcelona tot het grooste openluchtmuseum aan de Middellandse Zee. De Ramblas mag u bij een stedentrip of een weekend weg naar Barcelona niet vergeten. Barcelona’s beroemste boulevard heeft weer heel andere genoegens te bieden. Vanaf de haven tot de Plaza de Catalunya wisselen hotels, winkels, marktjes terassen en restaurantjes elkaar af.

Plattegrond

Toon legenda