Plaza Espana
Zoek jouw stedentrip naar Barcelona
Stedentrips Barcelona - Barcelona.nl

Stedentrip Barcelona

Jouw stedentrip Barcelona begint hier!

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten
Hotels en appartementen

Stedentrip Barcelona

Op zoek naar de leukste stedentrip Barcelona? Op GaSamen Stedentrips vind je altijd een passende stedentrip Barcelona. Een stedentrip gaat natuurlijk in combinatie met een vlucht en hotel Barcelona. Vliegen naar Barcelona kun je er makkelijk bij boeken. Ook kun je een keuze maken tussen een hotel Barcelona. Of het nu een hotel in het centrum is, een goedkoop hotel of één van de leuk ingerichte hotels, er is altijd wel iets leuks beschikbaar!

Wat moet je nu ondernemen tijdens een stedentrip Barcelona? Begin bij de Sagrada Familia. Dit is het meest herkenbare beeld van Barcelona. Een foto bij dit kunstwerk van Gaudi kan tijdens een stedentrip Barcelona niet ontbreken. Ook tijdens een last minute of weekend Barcelona.

Ook Catedral de Barcelona is een prachtige basiliek die je niet wilt missen tijdens een stedentrip Barcelona. Evenals Plaça de Reial. Dit is een prachtig plein vol met palmbomen en een fontein in het midden. Daarna loop je snel door naar Las Ramblas waar je tijdens een stedentrip Barcelona naar hartenlust kunt winkelen. Struin langs de lekkere restaurantjes en leuke boetiekjes. Dat maakt je stedentrip Barcelona compleet.

De Carmel Bunkers bieden een fantastisch uitzicht over Barcelona. Een stedentrip Barcelona kan vanaf deze hoogte goed vastgelegd worden. Ook de haven van Barcelona is een ware trekpleister. Een gratis activiteit is het bewonderen van de zonsondergang. Hier kun je mooie plaatjes vastleggen tijdens een stedentrip Barcelona.

Je kunt er tijdens een stedentrip Barcelona ook voor kiezen om een fiets te huren. Met de fiets bereik je veel delen van Barcelona. Het openbaar vervoer in Barcelona is wel goed geregeld, maar toch blijft de fiets leuker. Er zijn speciale fietspaden aangelegd, waardoor je met gemak op de fiets een stedentrip Barcelona kunt ondernemen.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur

Tijdens een stedentrip Barcelona wil je ook de cultuur ontdekken. Ontbijt licht met een kopje koffie en een zoet broodje. ’s Middags gaan de Spanjaarden uitgebreid lunchen. Pas laat in de avond komt het avondeten aan bod. Ga mee in deze relaxte cultuur en je komt al snel in de Spaanse stemming.

Uiteraard staat een stedentrip Barcelona bekend om haar combinatie tussen stad en strand. Vergeet tijdens een stedentrip Barcelona zeker je strandspullen niet. Neem een duik in de zee en pak het Spaanse zonnetje mee. Kortom, een stedentrip Barcelona biedt alles dat je wilt beleven tijdens een citytrip!

Een vlucht en hotel Barcelona stel je zelf samen bij GaSamen Stedentrips. Op iedere dag van de week is er wel een perfecte combinatie vlucht en hotel Barcelona mogelijk.