Plaza Espana
Zoek jouw stedentrip naar Barcelona
Weekend Barcelona - Barcelona.nl

Weekend Barcelona

Een weekend Barcelona? Bekijk ons aanbod!

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten
Hotels en appartementen

Weekend Barcelona

Een weekend Barcelona is de perfecte combinatie tussen stad en strand. Begin een weekend Barcelona bij alle bezienswaardigheden. De Sagrada Familia is het iconische beeld van Barcelona. Het werk van Gaudi moet je sowieso gezien hebben tijdens een weekend Barcelona. Een stedentrip Barcelona laat de stad van Gaudi centraal staan.

Tijdens een weekend Barcelona moet je ook door Park Guëll gewandeld zijn. De golvende banken, bijzondere bruggen en kleurrijke bouwwerken zijn zeker de moeite waard tijdens een weekend Barcelona. Ondanks er veel toeristen naar Park Guëll komen, is het nog steeds een aanrader om te bezoeken. Gaudi heeft nog een prachtig bouwwerk dat je zeker moet zien tijdens een weekend Barcelona. Eén van de bekendste is Casa Mila, maar ook Casa Battló is de moeite waard. Aan de Passeig de Grácia vind je deze twee casas. Deze pareltjes kun je niet missen tijdens een last minute, lange stedentrip of weekend Barcelona.

Kies tijdens een weekend Barcelona voor het shoppen in één van de winkelstraten. De Ramblas is de meest bekende straat om te bewandelen tijdens een weekend Barcelona. Duik ook de straten El Ghotic en El Born in. Er zijn hier veel leuke winkels te ontdekken tijdens een weekend Barcelona.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur

Weekend Barcelona vlucht en hotel

Een weekend Barcelona vlucht en hotel combineer je bij GaSamen Stedentrips. Jouw toffe weekend Barcelona vlucht en hotel heb je binnen korte tijd samengesteld. Een weekend Barcelona start je met passende vluchttijden. Maak zelf een keuze welke vluchttijden je aanspreken. Zodra je aankomt op de luchthaven kan je weekend Barcelona vlucht en hotel starten. Pak één van de openbaar vervoerverbindingen naar je hotel Barcelona.

Een weekend Barcelona vlucht en hotel combineer je met de leukste uitstapjes. Proef de diverse tapas van Barcelona. Of ontspan aan het strand. Flaneer over de boulevard en zie de zon ondergang terwijl je een drankje in je handen hebt. Een weekend Barcelona vlucht en hotel was nog nooit zo dichtbij. Vliegen naar Barcelona combineer je meteen bij je hotel.